dijous, 29 d’abril del 2010

Avalot a Girona

Avalot és una organització juvenil independent, d'esperit lluitador i de caire social i sindicalista. Tot i ser independent, es mou sota el paraigües de la UGT de Catalunya, fet que garanteix un important suport de cares a la realització d'actes i la disposició d'informació de primera mà de nivell laboral i sindical.
Tot i ser plenament establerts al nostre país, la representació a les comarques gironines és prou minça i, amb la idea de canviar aquest rol s'ha començat a moure fils i donar un nou impuls a aquesta interessant iniciativa. Perquè a les comarques gironines també hi ha joves amb opinió, amb esperit de treball i de lluita i amb pensament crític. Amb ganes de treballar per a un futur millor per a tots i totes, amb la creença de que precisament cal començar des de la base per a poder palpar en un futur els fruits del treball d'avui.
Ja s'han celebrat diverses reunions a les nostres contrades, i podem assegurar que el projecte rutlla! Un bon grup d'encara més bona gent està treballant per donar forma a aquest somni que de ben segur tots podrem gaudir...
Perquè som joves i ens preocupa el nostre futur cal que treballem des d'avui per uns drets que ens pertanyen!! Ens acompanyes???

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada