dissabte, 24 de març del 2012

Cap agressió sense resposta!

El passat divendres va tenir lloc una nova agressió feixista. Un grup de fins a 15 neonazis totalment organitzats van comparèixer, armats amb pals i bengales a les portes de la coneguda sala Stroika, on s'hi tenia que celebrar una jornada totalment festiva i reivindicativa, amb concerts dels grups KOP i Non Servium, coneguts pel seu caràcter obertament antifeixista.

El grup de 15 violents neonazis va agredir a 3 dels joves que es disposaven a gaudir d'una nit de música, enviant-los a tots 3 a l'hospital i deixant-ne un en estat de coma. Tanmateix varen tractar d'incendiar un vehicle estacionat prop de la sala de concerts.

Aquest acte tan covard, que el CME ha qualificat de “baralla”, és una mostra més de que la ultra-dreta és present a casa nostra, i que segueix actuantamb total impunitat.

A l'Assemblea de Girona de l'Avalot-Joves de la UGT de Catalunya, ens escandalitza que actes com aquest, amb prou feines acabin arribant als mitjans de comunicació com a un retall a la secció de successos, quan suposen un flagrant atac contra la llibertat de les persones, i dels seus drets. El dret a pensar i a reivindicar una societat més justa per a tots i totes.

Som una entitat de caire sindical, però alhora defensem una societat més justa, lluitant per la llibertat de les persones, la igualtat social i el respecte. Fet que ens situa automàticament a les antípodes ideològiques dels agressors neonazis que han actuat a Manresa.

Per això mateix, volem fer ressò d'aquesta notícia, i aportar el nostre gra de sorra per a que aquest acte no passi desapercebut. Si lluitem per una societat més justa, no podem permetre que els violents actuïn mentre mirem cap a una altra banda. Ja que aquest cop ha tocat a 3 joves innocents en un concert a Manresa, però demà ens pot tocar a qualsevol dels qui dia rere dia, sortim al carrer sense amagar la nostra identitat i defensant unes idees de forma pacífica.

Des de l'Assemblea de Girona d'Avalot-Joves de la UGT de Catalunya, volem mostrar tot el nostre suport als 3 joves agredits a Manresa.


Cap agressió sense resposta!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada