dilluns, 27 de maig del 2013

Avalot Comarques Gironines amb #GenísAbsolució


Des de l'assemblea d'Avalot Comarques Gironines, volem mostrar tot el nostre suport a Genís Martín, militant de l'Esquerra Independentista d'Olot, i molt vinculat als moviments socials. En Genís i 5 companyes més varen ser detingudes el passat 29 de març de 2012 durant el transcurs de la vaga general a Barcelona. El seu delicte? Activisme de carrer i lluita obrera. Per això, el Ministeri Fiscal, el Departament d'Interior i l'Ajuntament de Barcelona el volen portar a judici, demanant fins a 7 anys de presó i més de 5.000€ de multa.
Si cert és que les formes de lluita habituals de l'Avalot i els col·lectius de l'EI no acostumen a anar de la ma, volem manifestar tot el nostre suport a les vaguistes encausades. Pot que defensem formes de lluita diferents, però l'objectiu al cap i a la fi és el mateix, per això mateix, ens solidaritzem amb les companyes encausades i exigim la seva total absolució. En el context actual de crisi i decadència, la criminalització de la lluita és l'arma dels poderosos, i això no ho podem permetre. Si ens toquen a una, ens toquen a totes!

Per això, des d'aquestes modestes línies cridem ben alt i ben fort Genís Absolució! 



P.D: Tota la informació sobre el cas, la podreu trobar a Genís Absolució i Absolució29M. També als perfils de Twitter @GenisAbsolució i @29MLesCorts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada