dissabte, 23 d’octubre del 2010

Reunió Coordinadora Nacional d'Avalot

Avui dissabte 23 d'octubre, una petita delegació de les comarques gironines ens hem desplaçat fins a la seu central de la UGT de Catalunya, més concretament al departament cedit a l'Avalot per a la celebració d'una nova reunió de la Coordinadora Nacional d'Avalot. Fins a la reunió ens hi hem desplaçat concretament en Juanjo, en Nakor i un servidor. Per a en Nakor i per a mi ha set una nova experiència, realment positiva. Coneixre i relacionar-nos amb joves sindicalistes amb qui compartim la plataforma que ens ofereix Avalot és per a naltros una gran experiència i oportunitat per anar entrant en aquest món on som novells i anar sumant poc a poc.
Sota la direcció de'n Chakir, la reunió ha transcorregut plàcidament, amb una gran cordialitat i respecte entre els assistents.
Des d'Avalot Comarques Gironines, hem aportat una sèrie d'idees per a properes campanyes que han set valorades en general molt positivament per la resta de companys, fet que ens encoratja a seguir treballant per a dur a terme aquests actes i anar donant vida a Avalot a les nostres contrades per poder treballar contra totes les injustícies socials i laborals que afectin als joves gironins.
Algunes d'aquestes propostes seran realitzades en breu, i des d'aquí les anirem anunciant per tal d'aconseguir un bon ressó i una gran participació.
Alhora, convidem a tots els joves gironins a participar de la propera assamblea d'Avalot Comarques Gironines que tindrà lloc el proper dimarts 26 d'octubre a la seu d'UGT de Girona, on tractarem aquests i d'altres temes. Pot ser una bona oportunitat de coneixre l'organització i començar a col·laborar amb nosaltres. Tots sereu benvinguts!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada