diumenge, 21 de novembre del 2010

Presentació del Comitè de Solidaritat Sandinista a Girona

El passat divendres 19 de novembre es va celebrar a Girona la presentació oficial del Comitè de Solidaritat Sandinista. Un acte que va ser organitzat pel pròpi Comitè i on la gent d'Avalot Comarques Gironines vam tenir el plaer de col·laborar.
L'acte va tindre lloc a la sala d'actes de la unió de sindicats de Girona prop de les set del vespre i que, tot i un breu endarreriment, va ser un gran èxit. Varen participar-hi Silvio Palacios com a Delegat d'Organització del Comitè, Dolors Bassa com a secretària general de la UGT Comarques Gironines i va ser presentat per Nakor Vizcaino com a representant d'Avalot Comarques Gironines.
Molt ben conduït per en Nakor i donant pas als parlaments de na Dolors i en Silvio, l'acte va ser molt interessant, aportant molta i bona informació. Dolors Bassa va parlar de les seves experiencies amb Nicaragüa, on ha viatjat en diverses ocasions tant com a cooperant com a observadora internacional. Silvio va ser l'autèntic protagonista de l'acte, explicant què i qui són el Comitè de Solidaritat Sandinista, com es va formar i quina és la tasca que fan, així com els diferents actes i campanyes que porten a terme.
També va voler participar de l'acte Carles Serra, que va compartir poesía nica amb tots els assistents, fent una breu lectura de dos dels poemes de Gioconda Belli (època sandinista). Un dels moments més bonics i emotius de l'acte i també el punt i final va ser quan l'amic Beto va regalar al públic una gran interpretació de cançons nicas que van ser el millor final de festa possible.
Aquest acte va servir per a enfortir el vincle d'Avalot amb el Comitè de Solidaritat Sandinista així com un dels primers actes públics d'Avalot Comarques Gironines encara que us assegurem que no pas el darrer! Estem treballant de valent amb nous actes i campanyes que de ben segur us sorprendran! Estigueu atents!
Us deixem amb una de les cançons amb les que ens va deleitar el company Beto, esperem que la gaudiu tant com ho vam fer naltros!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada