divendres, 3 de desembre del 2010

3ª Trobada de Joves delegats i delegades de la UGT de Catalunya

Els passats 1 i 2 de desembre es va celebrar a Calella (Maresme) la 3ª Trobada de joves delegats i delegades de la UGT de Catalunya. Una delegació d'Avalot Comarques Gironines hi vam ser presents, deixant constància de la volada que estem agafant darrerament.
Durant la trobada, els assistents varem gaudir de diferents i interessants ponències sobre temes d'actualitat sindical i social, que varen servir per a obrir i generar debat entre els assistents, alhora que ens aportaven coneixements importantíssims de cares a resoldre satisfactòriament els diferents conflictes i problemes que poguem viure en el dia a dia de les nostres empreses i societat.
Les diferents ponències i tallers organitzats per Avalot varen ser tot un èxit, en part gràcies a la presència dels importants ponents. Gent com Camil Ros (secretari de Política Sindical de la UGT de Catalunya), Miquel Angel Escobar (secretari de comunicació d'UGT) o el mateix Josep Maria Alvarez (secretari general de la UGT de Catalunya) amb la presentació de Chakir El Homrani (Portaveu d'Avalot) varen ser alguns dels responsables de que la trobada es desenvolupés satisfactòriament.
Però no tot va ser formació i informació. Com a joves que som, la part lúdica és important! Alhora que serveix per a millorar les relacions entre persones de diferents àmbits i ofereixen una magnifica oportunitat per a coneixre més joves sindicalistes. Certament, aquesta part també va ser un èxit!!
Val a dir també que, el lloc de la trobada (Hotel Vila), va ser un allotjament magnífic, i des d'aquí els volem agraïr el tracte i la paciència que ens han dedicat.
Des d'aquí animem a tots els i les joves sindicalistes a que participin d'aquestes trobades, que segur les gaudeixen!! Als no sindicalistes, els animem també a entrar a formar part d'aquest món, a despertar el seu orgull de classe i mullar-se per a aconseguir una societat millor i més justa.

A tots els companys i companyes coneguts, gràcies i encantats! Ens veiem a la propera!!

Visca l'Avalot i visca la classe treballadora!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada