dijous, 20 de gener del 2011

Assamblea Gral. de delegades i delegats d'UGT & CCOO

Avui 20 de gener ha tingut lloc a La Farga de L'Hospitalet l'Assamblea General de delegades i delegats dels sindicats UGT & CCOO on s'han aplegat prop de 6.000 delegats. Sota el lema "Treball estable i segur fins als 65!" els màxims dirigents d'ambdúes organitzacions tant a nivell estatal com català han mostrat un cop més el seu rebuig i el seu enuig envers la reforma que tracta d'imposar el govern espanyol, aplicant una retallada de drets històrica a la vegada que hipotèca en gran mesura a tots els ciutadans que es veuran afectats per la reforma. Fet que supsosa un gran pas enrere en quant a drets socials que tants anys ha costat d'aconseguir.
Tanmateix s'ha fet referència a les darreres filtracions on es relacionava un hipotètic canvi de cromos entre el pacte de les pensions i el no tancament de la central nuclear de Garonya, on s'ha ironitzat sobre el canvi de neutrons per pensions. Alhora, s'ha recordat que de seguir encallades les negociacions, es molt possible
tornar a les mobilitzacions al carrer en senyal de protesta.
Des de Comarques Gironines s'ha facilitat un autobús que ha desplaçat a una nombrosa representació de delegades i delegats de les nostres contrades i on també hi erem presents representants d'Avalot Comarques Gironines. Valorem positivament la negativa a abaixar-se els pantalons dels màxims dirigents d'ambdúes organitzacions i creiem que és el camí a seguir per tal d'evitar aquesta dràstica retallada, alhora que reclamem que no s'abaixi la guàrdia ni s'accepti cap rebaixa social.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada