dimarts, 26 d’abril del 2011

1er de Maig 2011 - Fes-li botifarra al Capitalisme!!

Companyes!
El proper diumenge tornem a celebrar un nou "1 de maig", i aquest cop amb més motius que mai per a sortir al carrer a reclamar i reivindicar els nostres drets. Una reivindicació que es porta fent des de fa 127 anys i que encara avui és tristament vigent. Per això cal que totes sortim al carrer a fer sentir la nostre veu i la nostra presència, per mostrar i demostrar que hi som, i que no ens conformem! Que lluitem per una ocupació digna sense cap mena de discriminació per motiu de raça, origen, gènere o condició sexual.
Per això mateix, el diumenge esteu totes convocades a les 12:00 a la Plaça Independència de Girona per a manifestarnos pels carrers de la capital
gironina!
Però no acaba aquí la festa! Des d'Avalot Comarques Gironines estem preparant un dinar popular sota el lema "Fes-li botifarra al capitalisme!". Pel mòdic preu de 10€ tindreu botifarrada + paella + pa + vi + postres!!! No us ho penseu més i apunteuvos a gaudir d'una jornada lúdica i reivindicativa!!!
Recordeu de trucar al 972 21 51 58 o enviar un correu a ugt@girona.ugt.org tot indicant el vostre nom i el dels vostres acompanyants.

Us esperem!! Salut i revolta!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada