dimecres, 17 d’abril del 2013

PER QUÈ VOLEM UNA OPORTUNITAT?



Perquè som el vostre futur. Tant fàcil i tantcomplicat! Som joves, tenim ganes de tirar endavant, tenim la formació, tenim l’empenta,tenim el món! 

Ens han etiquetat de generació ni-ni, de lageneració millor formada, de la primera generació en pitjors condicions que elsnostres pares, ens han recriminat que no ens emancipem, que emigrem, que nolluitem, que no tenim consciència de classe…

Potser és que l’únic que necessitem és unaoportunitat. Sabem fer moltes coses, les sabem fer bé i ho volem demostrar! Sique lluitem, i és més, lluitem per nosaltres, per una jubilació digna delsnostres pares i mares, per les pensions dels nostres avis i àvies, i pel futurdels nostres fills i filles. Per la memòria dels que ens han fet arribar finsaquí, que ens han garantit una formació pública i de qualitat, una “democràcia”,uns horaris laborals de 8 hores, vacances retribuïdes,… i per retornar-ho alsnostres fills i filles.

Estem cansats i cansades de què ens diguin queno ens movem. No és veritat. La gran majoria de nosaltres lluitem i molt. Estemorganitzats i organitzades i som conscients que ens estan prenent el poc que teníem  i que és tasca nostra recuperar-ho. I usassegurem que ho fem i ho farem.  

Les taxes d’atur juvenil sobrepassen el 50% i nosaltresnomés volem aquesta oportunitat que ens obri les portes a col·laborar en un mónmillor, socialment més just, amb una democràcia real, on es valori les personesper la seva capacitat i no pel què representen. Només volem una oportunitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada